Dieta podstawowa
Śniadanie:
ser fromage (40g),
wędlina szynka gotowana (40g),
sałatka z pomidora, rukoli i nasion
(100g),
dżem porcjowany w szt (25g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (120g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza

Obiad:
rosolnik z ryżem (250g),
udko smażone (140g),
ziemniaki z koperkiem (170g),
surówka z kapusty pekińskiej (140g),
kompot (200g)
Alergeny:


Kolacja:
zapiekanka ziemniaczana (200g),
wędlina polędwica sopocka (30g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (100g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g),
dodatek- pomarańcza (250g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, jaja kurze, laktoza
Energia: 2795 kcal / 9274 kJ
Białko: 123,013g
Błonnik: 31,806g
Węglowod.: 376,249g
Tłuszcze: 84,612g
Dieta cukrzycowa
Śniadanie:
ser biały z rzodkiewką (60g),
wędlina filet z indyka prasowany (40g),
sałatka z pomidora, rukoli i nasion
(100g),
ogórek kiszony z cebulką (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
2 śniadanie :owoc jabłko (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza

Obiad:
rosolnik z ryżem (250g),
udko gotowane (140g),
ziemniaki z koperkiem (170g),
cukinia duszona z czosnkiem (140g),
surówka z selera i jabłka (140g),
kompot (200g),
podwieczorek -kisiel owocowy b/ c (170g)
Alergeny:


Kolacja:
makaron pełnoziarnisty z warzywami
(200g),
wędlina polędwica sopocka (30g),
pomidor (50g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
dodatek- pomarańcza (250g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza
Energia: 2182 kcal / 7966 kJ
Białko: 120,464g
Błonnik: 47,633g
Węglowod.: 316,033g
Tłuszcze: 60,021g