Dieta podstawowa
Śniadanie:
ser fromage (40g),
wędlina szynka z indyka (40g),
sałata lodowa z pomidorami (100g),
dżem porcjowany w szt (25g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (120g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g)
Alergeny: gluten, laktoza

Obiad:
zupa dyniowa z ptysiem (250g),
gołąbki z kapusty białej w sosie
pomidorowym (300g),
kompot (200g),
owoc jabłko (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza


Kolacja:
sałatka włoska z kukurydzą (100g),
wędlina polędwica drobiowa (30g),
wędlina polędwica sopocka (30g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (100g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g),
dodatek- jogurt (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, jaja kurze, laktoza
Energia: 2836 kcal / 9653 kJ
Białko: 99,93g
Błonnik: 38,491g
Węglowod.: 395,074g
Tłuszcze: 102,262g
Dieta cukrzycowa
Śniadanie:
ser biały (40g),
wędlina szynka z indyka (60g),
sałata lodowa z pomidorami (100g),
ogórek świeży z słonecznikiem (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
2 śniadanie- owoc jabłko pieczone (150g)
Alergeny: gluten, laktoza

Obiad:
zupa dyniowa z ptysiem (250g),
gołąbki formowane pełnoziarniste (300g),
fasolka szparagowa z wody (140g),
kompot (200g),
podwieczorek – pomarańcza (170g)
Alergeny: gluten, jaja kurze


Kolacja:
sałatka włoska z kukurydzą (100g),
wędlina polędwica drobiowa (30g),
wędlina polędwica sopocka (30g),
pomidor z cebulką (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
dodatek -jogurt naturalny (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, jaja kurze, laktoza
Energia: 2126 kcal / 7556 kJ
Białko: 99,634g
Błonnik: 43,565g
Węglowod.: 302,784g
Tłuszcze: 69,855g