Dieta podstawowa
Śniadanie:
płatki owsiane na mleku- dla chętnych (250g),
bryndza (50g),
wędlina polędwica drobiowa (40g),
sałatka z pomidora, rukoli i nasion (100g),
dżem porcjowany w szt (25g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (120g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, owies, laktoza

Obiad:
zupa fasolowa z makaronem (250g),
eskalopki drobiowe (100g),
ziemniaki z koperkiem (200g),
surówka z kapusty białej z majonezem (140g),
kompot (200g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, jaja kurze, laktoza


Kolacja:
galaretka z jajka i szynki na sałacie (100g),
wędlina szynka z indyka (50g),
pomidor z cebulką (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (100g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g),
dodatek: banan (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, jaja kurze, laktoza
Energia: 2748 kcal / 9145 kJ
Białko: 104,362g
Błonnik: 38,841g
Węglowod.: 395,226g
Tłuszcze: 63,617g
Dieta cukrzycowa
Śniadanie:
ser biały (40g),
wędlina polędwica drobiowa (60g),
pasta z tuńczyka, kukurydzy i czerwonej cebuli (50g),
sałatka z pomidora, rukoli i nasion (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
2 śniadanie: owoc jabłko (100g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza, ryba

Obiad:
zupa brokułowa z makaronem (250g),
filet drobiowy gotowany (80g),
ziemniaki z koperkiem (200g),
surówka z kapusty białej z majonezem (140g),
kalafior z wody (140g),
kompot (200g),
podwieczorek- grejpfrut (200g)
Alergeny: gluten, jaja kurze, laktoza


Kolacja:
galaretka z jajka i szynki na sałacie (100g),
wędlina szynka z indyka (50g),
pomidor z cebulką (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
dodatek- pomarańcza (250g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, jaja kurze, laktoza
Energia: 2139 kcal / 7273 kJ
Białko: 105,206g
Błonnik: 39,425g
Węglowod.: 284,75g
Tłuszcze: 47,465g