Dieta podstawowa
Śniadanie:
bryndza (50g),
wędlina baleron gotowany (40g),
sałatka z jajka , selera i kukurydzy
(100g),
dżem porcjowany w szt (25g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (120g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, jaja kurze, laktoza

Obiad:
zupa brokułowa z makaronem (250g),
stek ze schabu z groszkiem i cebulą
(100g),
ziemniaki z koperkiem (170g),
surówka z pora i jabłka z majonezem
(140g),
kompot (200g)
Alergeny: gluten, jaja kurze, laktoza


Kolacja:
boeuf strogonow (250g),
ser tartare w szt (20g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (100g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g),
dodatek- jabłko pieczone (200g)
Alergeny: gluten, laktoza
Energia: 2582 kcal / 8506 kJ
Białko: 91,601g
Błonnik: 32,746g
Węglowod.: 344,503g
Tłuszcze: 82,364g
Dieta cukrzycowa
Śniadanie:
ser biały (40g),
wędlina polędwica drobiowa (60g),
sałatka z jajka , selera i kukurydzy
(100g),
pomidor (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
2 śniadanie -jogurt naturalny (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, jaja kurze, laktoza

Obiad:
zupa brokułowa z makaronem (250g),
schab gotowany (80g),
ziemniaki z koperkiem (170g),
surówka z pora i jabłka (140g),
bukiet jarzyn gotowy (140g),
kompot (200g),
podwieczorek- grejpfrut (200g)
Alergeny: gluten,laktoza


Kolacja:
potrawka z kurczaka z warzywami (170g),
ser tartare w szt (20g),
sałata zielona z pomidorami (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
dodatek- jabłko pieczone (200g)
Alergeny: gluten, laktoza
Energia: 2208 kcal / 7525 kJ
Białko: 108,646g
Błonnik: 39,52g
Węglowod.: 282,479g
Tłuszcze: 67,032g