Dieta podstawowa
Śniadanie:
płatki kukurydziane na mleku- dla
chętnych (250g),
ser żółty (40g),
wędlina szynka gotowana (40g),
kolorowa sałatka z papryki (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (120g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza

Obiad:
zupa ogórkowa z ryżem (250g),
makaron bolognese (300g),
kompot (200g)
Alergeny: gluten, laktoza


Kolacja:
żołądki drobiowe po nelsońsku (150g),
wędlina polędwica sopocka (30g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (100g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g),
dodatek- jogurt (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza
Energia: 2682 kcal / 8850 kJ
Białko:81,104g
Błonnik:19,586g
Węglowod.:342,779g
Tłuszcze:76,068g
Dieta cukrzycowa
Śniadanie:
ser biały z rzodkiewką (60g),
wędlina filet z indyka prasowany (60g),
kolorowa sałatka z papryki (100g),
ogórek kiszony z cebulką czerwoną (140g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
2 śniadanie :owoc jabłko (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza

Obiad:
zupa selerowa z zacierką (250g),
befsztyk na parze (100g),
ziemniaki z koperkiem (200g),
surówka wielowarzywna (140g),
kalafior z wody (140g),
kompot (200g),
podwieczorek -kisiel z jablkiem b/c (170g)
Alergeny: gluten, jaja kurze, laktoza


Kolacja:
potrawka z warzywami (170g),
wędlina polędwica sopocka (50g),
ogórek świeży z słonecznikiem (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
dodatek -jogurt naturalny (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza
Energia: 2682 kcal / 8850 kJ
Białko:101,312g
Błonnik:49,413g
Węglowod.:300,453g
Tłuszcze:63,767g