Dieta podstawowa
Śniadanie:
humus (40g),
ser fromage (40g),
wędlina polędwica drobiowa (40g),
sałatka z pomidorem, kukurydzą i sałatą lodową (100g),
dżem porcjowany w szt (25g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (120g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza

Obiad:
zupa pomidorowa z makaronem (250g),
ryba smażona panierowana (100g),
ziemniaki młode z koperkiem (170g),
surówka z kapusty kiszonej (140g),
kompot (200g)
Alergeny: gluten, jaja kurze, laktoza, ryba


Kolacja:
ryż z jabłkami i cynamonem zapiekany (100g),
wędlina polędwica sopocka (30g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (100g),
herbata zwykła z cukrem i cytryną (200g),
dodatek- jogurt (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza
Energia: 2644 kcal / 8849 kJ
Białko: 103,025g
Błonnik: 35,581
Węglowod.: 433,872g
Tłuszcze: 54,192g
Dieta cukrzycowa
Śniadanie:
humus (40g),
ser biały z szczypiorkiem (40g),
wędlina polędwica drobiowa (60g),
sałatka z pomidorem, kukurydzą i sałatą lodową (100g),
papryka świeża (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
2 śniadanie- owoc jabłko pieczone (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza

Obiad:
zupa pomidorowa z makaronem (250g),
ryba gotowana (100g),
ziemniaki młode z koperkiem (170g),
szpinak z czosnkiem (140g),
surówka z kapusty kiszonej (140g),
kompot (200g),
podwieczorek – pomarańcza (150g)
Alergeny: gluten, laktoza, ryba


Kolacja:
risotto pełnoziarniste z warzywami (200g),
wędlina polędwica sopocka (30g),
pomidor z kukurydzą (100g),
masło -1 szt- (10g),
pieczywo mieszane (70g),
herbata zwykła z cytryną (200g),
dodatek -jogurt naturalny (150g)
Alergeny: białko sojowe, gluten, laktoza
Energia: 2129 kcal / 7553 kJ
Białko: 114,181g
Błonnik: 54,879
Węglowod.: 352,593g
Tłuszcze: 43,685g